TENA

price
 

Artikelen 1 tot 48 van 117 in totaal

  1. 1
  2. 2
  3. 3
price
 

Artikelen 1 tot 48 van 117 in totaal

  1. 1
  2. 2
  3. 3

Meer over TENA

Ultimedi wil zijn klanten het beste incontinentiemateriaal kunnen aanbieden en heeft daarom TENA gekozen als partner. Met meer dan 40 jaar ervaring is TENA de wereldleider op het gebied van incontinentiezorg en incontinentiemateriaal.

En nog belangrijker: bij TENA draait het allemaal om mensen.

TENA, wat trouwens -net zoals Libero- een merk is van het bedrijf SCA, heeft ook een duidelijke missie bepaald, waar wij ons met Ultimedi met plezier bij aansluiten: mensen over de hele wereld, die leven of werken met urineverlies of incontinentie, een betere levenskwaliteit bieden.

Zonder een goede verzorging van de aandoening bestaat de mogelijkheid dat mensen die kampen met urineverlies geïsoleerd raken en zichzelf de dingen gaan ontzeggen waar ze juist het meest van genieten in het leven.

Net zoals Ultimedi vindt TENA dat urineverlies mensen er niet van moet weerhouden om een volwaardig en gelukkig leven te leiden. Dat idee ligt aan de basis van al hun activiteiten: of ze nu producten en diensten ontwikkelen, de beste praktijken voor incontinentiezorg binnen de gezondheidszorginstellingen bevorderen of het bewustzijn van de bevolking verhogen.

Het TENA-assortiment

TENA biedt een compleet assortiment producten dat speciaal gemaakt is voor urineverlies. TENA-producten beschermen optimaal tegen doorlekken en bieden dus veel zekerheid.

Daarnaast dragen alle TENA-producten heel comfortabel. Ze dienen in combinatie met goed aansluitend ondergoed gedragen te worden. Er zijn ook producten die een verband en broekje in één zijn.

Er is een TENA-product voor iedere vorm van urineverlies, voor mannen èn vrouwen

Bij het bepalen van het voor u meest geschikte product, kunt u advies vragen bij onze klantendienst.

Er zijn speciale producten voor mannen (TENA Men) en voor vrouwen die druppeltjes of kleine scheutjes urine verliezen (TENA Lady Inlegkruisjes of Verbanden).